Bútorok felújítása

Idővel minden bútorra ráfér egy felújítás, az antik bútorok esetében ez többet jelent egy egyszerű átfestésnél.

Magunkról

Egyedül dolgozni nagyon jó, de ha többen dolgozzunk, megsokszorozódik az inspiráció, gyorsabban és hatékonyabban találjuk meg a megfelelő megoldásokat különböző feladatokra.

Ilyen érzések alapján fogalmazódott meg mindkettőnkben a közös munka iránti vágyunk.

A különbözősségeinkből alakulhat ki olyan munka ami „több szem, többet lát” szemléletű, hisz a mai világban idomulni kell az emberek igényeihez.

A mi célunk, hogy megmentsük és újragondoljuk az Ön értékeit!

A meglévő tudásunkat szeretnénk a gyakorlatba ültetni.

 

Teljes körű enteriőr tervezés és kivitelezés

Mi ahogy belépünk, egy enteriőrbe már látjuk a természetes fényeket, a falbontások lehetőségeit, tehát személyre tudjuk szabni azt ami az évek során gyakorlattá vált bennünk.

Vállaljuk:

  • a régi és új társasházi lakások teljes körű tervezését és kivitelezését (már régóta összeszokott mesterekből álló csapatokkal dolgozunk együtt évek óta)
  • házból – otthont (mi a praktikumot és a jól kiszámított bútorozást tartjuk a legfontosabbnak)
  • évszakonkénti textilezést (felkutatjuk az enteriőrbe illő textíliát, megvarrjuk, és a helyszínen felszereljük)

 

Bútorfelújítás

Határon innen is túl felkutatjuk azokat a bútordarabokat, mely a régi értékeknek megfelelő állapotban vannak. Itt már magunk előtt látjuk hogyan születik újjá ez a kitűnő mesterek által kivitelezett darab. Beindul a motor – bontunk, csiszolunk, javítunk, festünk, szinte ég a kezünk alatt a megvalósítás vágya! Műhelyünkben meg annyi kárpit van, amit útjaink során szerzünk be, minden darabnak megvan a története. Vagy innen tudunk választani, vagy újabb felfedező útra indulunk! (a komolyabb darabokat kárpitos szakemberre bízzuk, akivel már több közös munkánk született).

Lakástextíliák tervezése, beszerzése és varrása

Minden évszaknál vágyunk egy kis frissítésre – téli időszakban a melegebb színek alkalmazására, de szakember nélkül ezt, sem időben, sem térben nem egyszerű megvalósítani. Mi vállaljuk az enteriőrhöz illő kárpitok és függönyök felkutatását és beillesztését az Ön otthonába.

Néha egy kis részlet is elegendő ahhoz, hogy megváltoztassa és harmonikussá tegye a szobánkat.

Felújított bútorkészletünk, referenciák

Íme, a legszebb bizonyítéka annak, hogy ha meglátunk egy szép darabot, birtokba vesszük, kihozzuk belőle a legjobbat és pátyolgatjuk, amíg meg nem találja a megfelelő gazdáját.