Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink, házfelújítás, házépítés, lakásfelújítás, irodafelújítás, gépészeti munkák, belsőépítészet és lakberendezés

Családi házak építése, felújítása

Egy ház minőségét alapvetően befolyásolja, hogy milyen, mennyire kiváló, mennyire értékálló anyagokból épül fel. Ma Magyarországon szinte az összes Európában használatos építőanyaghoz és technológiához hozzá lehet férni. A választék óriási. Valami alapján mégis dönteni kell arról, melyeket használjuk fel. Ebben segítünk Önnek!

 

Ez az a kivitelezési terület, amelyhez magas fokú kivitelezési képesség, gyakorlat szükséges.

A családi ház kivitelezése közben kiváló helyzetmegoldó képesség és előrelátás kell, amely nélkülözhetetlen a pontos és gyors munka érdekében.

Fontos a ház tulajdonosának tájékoztatása a műveleti sorrendekről és az anyagok felhasználási módszereiről.

 

Egy mesterszakács, ha maga készíti el az ételt, biztos, hogy ízben és látványban is olyan lesz mint amilyennek lennie kell. Ez így van az építőiparban is: A kivitelezőnek tudnia kell milyen engedélyek kellenek, hogyan kell az alkalmazottaival bánni és az építőipar bármelyik szakterületével tisztában kell lennie ahhoz, hogy a megrendelő teljes elégedettséggel költözhessen új otthonába.

Manapság, sok olyan kivitelező van a piacon, akiknek ez nem szakmája és kizárólag az üzleti szempontok vezérlik, nem a minőségi munkavégzés. Amikor a megrendelő erre rájön, akkor már általában késő. Ilyenkor javítani kell, sajnos akkor már kétszer annyiba kerül és már olyan nem lesz mint amikor egy jó kivitelező készítette volna el a kezdetektől.

Cégünk vállalja családi házak építését, felújítását., GARANCIÁVAL!

Teljes vagy részleges lakásfelújítás

Lakásfelújítást tervez? Nagy tapasztalattal rendelkező megbízható szakembereink állnak szolgálatára akár részleges, akár teljes lakásfelújításról, átépítésről van szó!
A helyszíni felmérés és az árajánlat készítés díjtalan.

Teljes lakásfelújítás

Ha a megrendelő teljes körű lakásfelújítást szeretne, szintén helyszíni szemrevételezés alapján lehet tájékoztatást adni arról milyen lehetséges módon készíthetjük el a megrendelő által kért lakásfelújítást, és természetesen az árajánlat is csak utána készülhet el.

Ez a feladat, elég sokszínű, hiszen ilyenkor a megrendelő és a szakember szabad kezet kap (természetesen a technológiák betartásával).

Szakmai tapasztalat azért szükséges ehhez a kivitelezési formához, mert tág látótérrel rendelkező szakember tudja a megrendelő felé a legjobb tájékoztatásokat adni annak érdekében, hogy a lakásfelújítás a lehető legjobb minőségben készülhessen el.

Részleges lakásfelújítás

Lakásfelújítás esetén részleges címszó alatt lehet érteni a csak burkolatcsere, vagy festés-mázolást, vagy a lakás, családi ház vagy bármilyen építmény egy részének felújítását például fürdőszoba felújítás, konyha felújítás.

Ha a megrendelő ilyen céllal keres meg bennünket, mindenképp helyszíni szemrevételezés alapján lehet tájékoztatást adni arról, milyen lehetséges módon készíthetjük el a megrendelő által kért felújítást, és természetesen az árajánlat is csak ezután készülhet el.

Ahhoz hogy egy kivitelező az ilyen fajta munkálatokat jól el tudja végezni, nagy szakmai tapasztalat szükséges. Ismernie kell a régi építési, falazási, vakolási, burkolási, festési technológiákat és tudnia kell azt, milyen jelenlegi anyagokat és technológiákat használhat annak érdekében, hogy a kivitelezés ugyanolyan jó, vagy annál magasabb szintű legyen, mint amilyen a munkafelület újkorában volt.

Iroda felújítás

Átépíttetné, felújíttatná irodáját? Forduljon hozzánk bizalommal! Iroda felújítás terén is nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink megvalósítják álmait.

Az általános kivitelezési munkálatok kiterjednek a számítógépes ill. bármilyen kommunikációs hálózatok tervezésére és kiépítésére is igény szerint.
Több éves tapasztalataink alapján a beépítésre kerülő anyagok, berendezések csak a magyar illetve az európai uniós szabványok által megadott minőségi bizonylattokkal rendelkezhetnek, ezzel biztosítjuk munkáink magas színvonalát.

Belsőépítészet

Ez a szakma különösen nagy fantáziát igényel, akár a festő, a belsőépítész is művész, csak ő a tér művésze, emellett az általa kialakított terek kifejezetten funkcionálisak, hiszen a lakás belseje az a hely, ahol életünk jelentős részét töltjük.

Nyilvánvaló, hogy ezt olyan környezetben szeretnénk tenni, ami számunkra kellemes, szép, racionális egyben, ennek megvalósításában pedig a belsőépítész az igazi mester – ugyanis a belsőépítész szeme jobb rálátással rendelkezik a berendezendő térről.

A belsőépítészet részeként is tárgyalhatjuk a lakberendezést, ami lényegében az előbbinek egyik folyamata, a tér berendezése. A lakberendezés szabályai között számos olyan van, amit mi magunk is elsajátíthatunk – persze érzéktől függően – de egy szakember ebben is nagyon sokat segíthet nekünk.

Lakberendezés

Családi házak, lakások, irodák, vendéglátó- és üzlethelyiségek berendezési tervének elkészítésével, egyedi bútorok tervezésével foglalkozunk. Magyarország egész területén, és akár külföldön is vállalunk megbízásokat.

 

Lakberendezési tervezés munkafázisai:

  • A megrendelő igényeinek tisztázása, helyszíni felmérés
  • Árajánlat adása
  • Helyiségenként több vázlatszintű javaslat készítése fekete-fehér kivitelben
  • A kiválasztott verzió kidolgozása-végleges tervek elkészítése: színes alaprajzok és falnézetek, szükség esetén térbeli ábrázolás
  • Kiviteli rajzok: méretezett alaprajzok, falnézetek, burkolat tervek, gépészeti és – villanyszerelési tervek
  • Egyedi gyártású bútorok megtervezése, a megrendelés lebonyolítása
  • Konszignációs lista elkészítése, melyen szerepelnek az egyes berendezési tárgyak megnevezéssel, leírással, beszerzési forrással, szükséges mennyiséggel, árakkal
  • Tervezői művezetés a kivitelezés során
  • A berendezési tárgyak kiválasztása, vásárlásban, beszerzésben való személyes részvétel
  • Rendszeres konzultáció