Villanyszerelés

Ne kövesd el azt a nagyon gyakori hibát, hogy felújíttatod lakásod, és a villanyszerelést kihagyod a lakásfelújításból, mivel a falba nem látunk, a villany működik, akkor ez így rendben is van. Az elavult régi villanyhálózat nem a mostani igényekre lett tervezve. Korábban nagyon kevés elektromos készülék volt, a vezetékek keresztmetszete, szigetelése, anyaga, az áramkörök elosztása nem megfelelő a mai modern elektromos berendezéseknek. Ha egy elavult villanyhálózatra csatlakoztatjuk a most kapható elektromos berendezéseket, a régi hálózat leéghet, modernizálni kell a villanyszerelést.

Ugye azt nem akarod, hogy a csodálatosan elkészült lakásfelújítást elölről kelljen kezdeni a lespórolt villanyszerelés miatt?!

Hatékony energiafelhasználás
Tartasz otthon gyertyát?
Talán furcsa kérdésnek tűnik, de rávilágít arra, hogy már észre sem vesszük, mennyire részévé vált mindennapjainknak a villamos áram. Áram nélkül nem nézhetnénk televíziót, nem működne a számítógép és a tízedik emeletre is gyalog kellene felmennünk. Az elektromosság nem csak kényelmünket biztosítja, hanem megfelelő alkalmazás esetén a legbiztonságosabb és legtisztább energiaforrás is.

Az áram érték, amellyel takarékosan kell bánnunk!

Az elektromos berendezések energia-kihasználása ezért folyamatosan javul és általában az új fejlesztésű eszközök kevesebb energiát igényelnek, mint a régebbi modellek.

Villanyszerelés

A teljes lakásfelújítás egy ingyenes helyszíni felméréssel kezdődik, beleértve a villamoshálózat átvizsgálását is. Ha elképzelted az otthonod kellemes hangulatos környezetét, és annak megvilágítását, már nem kell tovább keresgélj, mert megtaláltad a szakembert aki tud segíteni a villanyszerelésben. Csak annyi a feladatod, hogy meghatározd a berendezések, készülékek helyeit, a többi már a mi dolgunk!

A villanyszerelést mindig képzett villanyszerelőre bízzuk!
1. ütem: horonyvésés
2. ütem: védőcső elágazó és szerelvény dobozok elhelyezése
3. ütem: vezetékek behúzása védőcsőbe
4. ütem: szerelvények és világítótestek felszerelése, festés után

Lehetőség van falon kívüli villanyszerelésre is. Itt a horonyvésést nem kell elvégezni.
Az elektromos hálózat kialakításához tudni kell az elektromos terhelést az adott áramkörökre. A megfelelően elosztott áramkörök, csak a terhelések teljes tudatában lehetségesek.